Jobb felső infóblokk
Akadálymentes verzió

Humán adatbázis

Tisztelt Látogató!

Ön az EFOP-1.5.3.-16-2017-00069 projekt (Humán szolgáltatások fejlesztése a Lenti Járásban) keretében készült

Helyi tudástőke és kompetencia térkép kereső felületét látja.

Az adatbázis tartalmazza a humán közszolgáltatással érintkező, tudásmegosztásban vagy önkéntes hálózatba bevonható 201 személy nyilvános adatait (GDPR előírásoknak megfelelőn). A nyilvántartás célja egyfelől pontos képet kapni a Lenti járás jelenlegi tudástőkéjéről (tanulást és tudás fejlesztést támogató adatbázis), másfelől a térség meglévő önkénteseinek hálózatba szervezése, kapcsolódási pontok meghatározása.

Kinek ajánljuk az adatbázis használatát?

  • Annak, aki valamilyen elméleti ismeretszerzéshez keres a térségben élő segítőt (mentort, tanárt, gyakorlati tapasztalattal rendelkező személyt).
  • Azon személyeknek, szervezeteknek (intézmények, civil szervezetek, önkormányzatok), akik egyes tevékenységek végrehajtásában szívesen vonnának be önkénteseket.

Az adatbázisban a kereső használatával egy vagy több személyt tudnak kiválasztani, akik az adott feltételeknek megfelelnek. Ezen személyekről közvetlen adatot nem láthatnak, de a Lenti és Vidéke Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. által működtetett önkéntes pont segítségével könnyen elérhetik.

Az önkéntes pont elérhetőségei:

Ügyfélszolgálat helye: 8960 Lenti, Deák Ferenc u. 4.

Ügyfélszolgálati nyitvatartás: a járványügyi vészhelyzet miatt jelenleg nem elérhető!!!

E-mail: onkentes@tersegfejlesztes.hu

Telefon: +36-30-713-6309

Az önkéntes pont munkatársa a megadott információk alapján felveszi az érintett személlyel a kapcsolatot és jelzi, hogy fogadókész-e a megkeresésre. Csak pozitív válasz esetén kerül megküldésre az adott személy elérhetősége. (Ennek időtartama 2 munkanap.)

Eredményes keresést, jó tanulást és sikeres önkéntes akciókat kívánunk!

Jelenleg 201 segítőt tartunk nyilván az adatbázisban

Keresés indítása